Viikko49:

ma 4.12.

punajuuri-vuohenjuustokeittoa (vl,g),
lihapataa (m,g),
valkosipuli-yrttimarinoitua broileria (l,g)

ti 5.12.

kasvissosekeittoa (l,g),
metsästäjänpossua (l,g),
broilerin koivet (m,g) ja valkosipulivoita (l,g)

ke 6.12.

Itsenäisyyspäivä, ravintola suljettu

to 7.12.

hernekeitto (m,g) ja pannukakkua (l),
Lindströminpihviä pippurikastikkeella (l,g),
broiler-pekoni- pastavuokaa (l)

pe 8.12.

kalakeitto (l,g),
kaalikääryleet (m,g) ja puolukkasurvosta (m,g),
Igorinbroileria (l,g)

la 9.12.

uunilohi ja kylmä tillikastike (l,g),
Pippuripossua (l,g)

su 10.12.

karjalanpaistia (m,g),
broilerin fileetä punaviinikastikkeessa (m,g)