viikko 6:

ma 5.2.

tomaattinen linssikeitto (m,g),
kaalikääryleet ja puolukkasurvosta (m,g),
naudan murea kebab (l,g)

to 6.2.

lihakeitto (m,g),
nakkikastike (g,l),
tonnikalapastavuokaa (l)

ke 7.2.

mustajuurikeitto (l,g),
talon kanapihvit ja currykastike (l,g),
lohikiusaus (l,g)

to 8.2.

nakkikeitto (l,g),
hunajainen kanakastike (l,g),
barbequepossua (m,g)

pe 9.2.

kalaseljanka (m,g),
possun kyljykset ja sinappikermakastike (l,g),
teriyakibroileria (m,g)

la 10.2.

juustoinen parsakaalikeitto (l,g),
paahtopaistia punaviinikastikkeessa (m,g),
slaavilainen kanapata (l,g)

su 11.2.

hernekeitto (m,g) ja pannukakkua (l),
possun ulkofileetä ja talon pippurikastiketta (l,g),
bearnaisebroileria (l,g)