ma 20.11.
borssikeitto (m,g),
jauhelihakastike (l),
lempeän tulinen broilerpata (m,g)
ti 21.11.
kermainen kukkakaalikeitto (l,g),
possun kyljykset ja kermakastike (l,g),
broilerkiusaus (l,g)
ke 22.11.
suppilovahverokeitto (l,g),
chili con carne (m,g),
uunimakkaraa (l,g)
to 23.11.
hernekeitto (m,g) ja pannukakkua (l),
härkäruukku (l,g),
talon pyttipannua (m,g)
pe 24.11.
lohikeitto (l,g),
bbq-possua (m,g),
parmesanbroileria (l,g)
la 25.11.
lohimurekepihvit ja kylmä tillikastike (l,g),
ylikypsää naudan niskaa ja tumma valkosipulikastike (m,g)
su 26.11.
possun fileetä bearnaisekastikkeella (l,g),
vuohenjuustobroileria (vl,g)