viikko 4:

ma 22.1.

lohikeitto (l,g),
paneroitu porsaanleike bearnaisekastikkeella (l),
kanaa herkkusienikastikkeella (l,g)

ti 23.1.

nakkikeitto (m,g),
jauhelihakastike (l),
chimichurrikanaa (l,g)

ke 24.11.

kukkakaalikeitto (l,g),
palapaistia (l),
sitruksinen kanapata (m,g)

to 25.11.

hernekeitto (m,g) ja pannukakkua (l),
paneroitu kalaleike ja kylmätillikastike (l),
kinkku-pekonipastaa (l)

pe 26.1.

metsäsienikeitto (l,g),
kanamureketta kylmällä currykastikkeella (l,g),
riista-pekonikiusaus (l,g)

la 27.1.

punajuurikeitto (l,g),
possun kassleria punaviinikastikkeessa (m,g),
yrttimarinoitua kanafileetä (l,g)

su 28.1.

juuressosekeitto (l,g),
paahdettua possun ulkofileetä yrtti-kermakastikkeessa (l,g),
burgundin kanapataa (m,g)