Ma 1.5.
Makulihan artesaanimakkarakimara (g, l),
kana-pekonirullat (g,l),
naperomunkkeja (l)
Ti 2.5.
kanakeitto (g,m),
lihapullat (g,l),
kinkku-pekonipasta (l)
Ke 3.5.
punajuurikeitto (g,v),
kaalikääryleet (g,m) ja puolukasurvosta,
kinkkukiusaus (g,l)
To 4.5.
hernekeitto (g,m) ja pannukakkua,
metsästäjän possua (g,l),
Igorin kanaa (g,l)
Pe 5.5.
tomaatti-vuohenjuustokeitto (g,l),
karjalanpaistia (g,m),
mausteinen pyttipannu (g,m)
La 6.5.
jauhelihamureke ja talon pippurikastike (l),
sitruunainen uunilohi (g,m)
Su 7.5.
silakkapihvit kermaviilikastikkeella (l),
kukkoa viinissä (g,m)