Ma: 24.4.
juustoinen kalakeitto (g,vl),
lihapata (g,l),
kanakiusaus (g,l)
Ti 25.4.
herkkusienikeitto (g,l),
paneroitu porsaanleike bearnaisekastikkeella (l),
katkarapuwokki (g,l)
Ke 26.4
nakkikeitto (l),
broilerin koivet ja valkosipulivoita (g,l),
bolognesekastike (g,l)
To 27.4.
hernekeittoa (g,l) ja pannukakkua,
makkarastroganof (g,l),
parmesaanikana (g,l)
Pe 28.4.
pinaattikeitto (g,l),
lohikiusaus (g,l),
burgundinpata (g,l)
La 29.4.
dijon possua (g,l),
sitruunainen broilerpata (g,l)
Su 30.4.
metsästäjän possupata (g,l).
broilerinfilettä hollandaisekastikkeella ( g,l)