ma 15.4.
myskikurpitsakeitto (l,g),
liha-juurespata (m,g),
kana-fetapastavuoka (l)
ti 16.4.
jauhelihakeitto (m,g),
makkarastroganoff (l),
parmesankanaa (l,g)
ke 17.4.
borssikeitto (m,g),
palapaistia (l,g),
Janssoninkiusaus (l,g)
to 18.4.
hernekeitto (m,g) ja pannukakkua (l),
jauheliha-perunavuokaa (l,g),
tomaatti-smetanakanaa (l,g)
pe 19.4.
kasvissosekeitto (l,g),
matsästäjän possua (l,g),
tandoorikanapataa (m,g)
la 20.4.
lohikeitto (l,g),
sipulipossua (l,g),
paahdettua kanan fileetä ja hollandaisekastiketta (l,g),
su 21.4.
metsäsienikeitto (l,g),
lindströminpihviä ja ruskeakastike (l),
pollo con romesco eli kanaa tomaattikastikkeessa (m,g)