Ma 17.4.
mausteinen kanakeitto (g,l),
pippurinen lihakastike (g,l),
uunilohi (g,l),
Ti: 18.4.
kermainen lohikeitto (g,l),
chili con carne (g,m),
kana-nuudeliwokki (m),
Ke: 19.4.
kasvissosekeitto (g,m),
Teriyakipossu (g,m)
Kaalilaatikkoa ja puolukkasurvosta (g,m),
To: 20.4.
hernekeitto (g,m) ja pannukakkua,
uunimakkara (g,l),
kanamureke (l),
Pe: 21.4.
bataatti-kookoskeitto (g,m),
pannupihviä ja karamellisoitua sipulia (l),
kermainen kanapata (g,l),
La: 22.4.
ylikypsää nautaa punaviikastikkeessa (g,m),
Lohipasta (l),
Su: 23.4.
perinteinen härkäruukku (g,l),
Kana-chorizopaella (g,l),