Noutopöytä

Humppilan Lasitornin ykköstuote on maankuulu noutopöytä! Seisova pöytä on katettuna joka päivä klo11-17:00. Muutamia poikkeuksia tietenkin on (joulu ).

Lasitornin noutopöytä sisältää kattavan valikoiman ainutlaatuisia salaatteja. Salaatit valmistetaan puhtaista raaka-aineista ja maustetaan rakkaudella.

Noutopöydässä on tarjolla lämmintä ruokaa jokaiseen makuun. Noutopöydän antimissa huomioimme erilaiset allergiat ja pyrimme valmistamaan ruoat laktoosittomina ja gluteenittomina. Kysy lisää erikoisruokavalioista kassalta tai voit jopa soittaa etukäteen.

Noutopöytään kuuluu erilaisten maittavien salaattien ja lämpimien ruokien lisäksi vastaleivotut maittavat ruokasämpylät ja viereisen leipomon kuuluisaa ruisleipää. Ruokajuomina on tarjolla vettä, maitoa, kotikaljaa ja mehua. Seisovaan pöytään sisältyy myös jälkiruoka ja kahvi tai tee. Kahvin voit ottaa myös matkalle mukaan pahvimukissa.

Arkena on tarjolla myös keittolounas. Keittolounaaseen kuuluu päivittäin vaihtuva maittava keitto, leivät, ruokajuomat ja kahvi/tee. Keittolounasta ei ole tarjolla viikonloppuisin.

Hinnasto:

Noutopöydän hintaan kuuluu salaatit, kylmät ruoat, lämpimät ruoat, leivät, levitteet, ruokajuomat, jälkiruoka ja kahvi/tee.

  • arkisin aikuiset 11,90€

lapset(2-11v) 1€/ikävuosi

  • viikonloppuisin ja pyhäpäivinä 16,90€

lapset (2-12) 1€/ikävuosi

  • Äitien- ja isänpäivä erikoishinnalla.

Ryhmäruokailu neuvoteltavissa erikseen. Lue täältä lisää tai soita 0400626507!